Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

ΤΑ ΣΤΡΙΝΓΚ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Ο Εθνικός Κλόουν χτύπησε πάλι. Ο Νομάρχης κατάφερε (χωρίς να πέσει αυτή τη φορά) να εμφανιστεί μπροστά στο Λαό του, έφφιπος. Ένας Μεγαλέξανδρος, ένας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος προς το πιο ισπανικό. Πώς είπατε; Σάντσο Πάντσα; Όχι Ζορό. Μασκαράς όπως του ταιριάζει. Η μόνη ειλικρινής εμφάνιση.

Αυτή τη φορά, δεν μασκαρεύτηκε τον πατριώτη, γιατί έπρεπε να γλείψει τον Λαζόπουλο (μην πειράζεται τον Καραμανλή και το Λαζόπουλο είπε)

Ο εκλεκτός του λαού, που διοργανώνει εθνικές φιέστες για να πουλάει σημαίες ο αδελφός του, στις οποίες εκδηλώσεις το catering το αναλαμβάνει η εταιρεία της γυναίκας του και την επικοινωνιακή πολιτική δύο εταιρείες της ξαδέλφης του.

Απλά πράγματα. Ο υπερπατριωτισμός ήταν πάντα αγοραίος. Τζουκ Μποξ. Κέρμα και τραγούδι, επιταγή και κραυγή. Και ήταν πάντα και εκβιαστικός. Δώστε μου για να σταματήσω να λέω. Έτσι κύριε Νομάρχη; Έτσι δεν εξηγείται η δυνατότητά σας να την πέφτετε στον Καραμανλή; Γιατί το DVD, μπορεί να το εξαφανίσουν. Εσείς όμως είσαστε DVD ζωντανό. Έργα και ημέρες. Πού , πότε και με ποιόν... Τέλος

5 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα :-)
Συγγνώμη αλλά μόνο να γελάσω μπορώ.
Και δεν έχω τίποτα εναντίον του Ζορό.
:-) :-)

Ναπoλέων είπε...

Διασκέδασα! Οπότε λέω να συνεχίσω τον κατήφορο{*}.
Ούτε κι εγώ έχω με τους Ζορό τίποτα, εκτός κι αν μέ ζορίζουνε, και τότε ακούν τα σκολιανά τους.

α-α-ε
Ν.

{*} εννοώ να κατηφορίσω προς τα προηγούμενα πόστια σου.

vasikos metoxos είπε...

Επειδή τις αποκριές πέφτουν οι μάσκες προτείνω το τριώδιο να διαρκεί έξι μήνες για να κλείσουν όλα τα μεγάλα θέματα. Ωραίος!

sergios είπε...

Μάλλον ο ψωμιάδης παίρνει μίζα από την ελληνοφρένεια και το Λαζόπουλο. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο καραγκιοζιλίκι. Τι έγινε; Τελειώσαν οι στολές μαϊντανού; Ελπίζω τουλάχιστον αυτοί που τον ψήφισαν να το ξανασκεφτούν, αν και χλωμό το βλέπω.

Ο άλλος είπε...

@ vasia αν υπήρχε στ αλήθεια ο Ζορό θα είχε παραδοθεί μόνος του σε εκείνον τον χοντρό λοχία που τον κυνηγά

@ Ναπολέων ελπιζω να μην έπεσες καθώς ροβολούσες τα πόστια...

@ Βασικέ Οι απόκριες ίσως είναι η μοναδική περίοδος που δεν τα καταφέρνουν οι μασκαράδες γιατί δεν μπορούν να κρυφτούν

@ Σέργιε Ο μαιντανός σε πληροφορώ με την τόση πρασινάδα του κρύβει πάρα πολλά. Ο συγκεκριμένος μαιντανός, με το προφίλ του πολιτικού Ξανθόπουλου δεν εισπράττει ψήφους, αλλά καλύπτει ευθύνες. Αυτός είναι ο στόχος και κακώς πιστεύουν πολλοί πως πρόκειται για φολκλορική έκδοση λαικοδεξιού