Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ



Έμαθα πως γνωστή παρουσιάστρια, πρόκειται να βραβευθεί από το Σύνδεσμο Φιλάθλων του Ολυμπιακού. Είναι γνωστό, πως σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ομάδες ποδοσφαίρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσει κάποιος λαικό έρεισμα. Πρόσβαση στον κόσμο και κυρίως κάλυψη απ αυτόν (αν και οπότε...)

Γι αυτό και οι μεγαλύτεροι σύγχρονοι πάντρος, αγοράζουν και από μια ομάδα. Ο Εσκομπάρ στην Κολομβία είχε την ομάδα του. Φίλαθλοι και καλλιεργητές κόκας, έβαζαν τα στήθη τους μπροστά όταν ο σωτήρας Εσκομπάρ κινδύνευε. Το παράδειγμα αυτό ακολούθησαν πολιτικοί και άνθρωποι του θεάματος. Έχουν μια ομάδα να παίζουν πιο άνετα "μπάλα".

Τώρα λοιπόν η θεά του ποδοσφαίρου γίνεται και προστάτιδα των θεών της τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια εμβαπτίζεται ξαφνικά στη λαική αλληλεγγύη, το όνομά της ψιθυρίζεται στην κερκίδα, η μορφή της στην τηλεόραση γίνεται σημαία της ομάδας.

'Αμα ξέρεις να παίζεις μπάλα, όλα γίνονται. Να θυμίσω επίσης στην κυρία για αποφυγή λαθών πως η μπάλα ποδοσφαίρου είναι στρογγυλή. Όχι δεν είναι πορτοκαλί χρώματος και το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με ρακέτες

1 σχόλιο:

Ναπoλέων είπε...

Θεά η μπάλα, θεοί οι παίχτες, θεά και η, άγνωστή μου, κυρία.
Έ! και;;;
Αυτοί ΕΚΕΙ, εμείς ΕΔΩ.
Μού 'κανε εντύπωση πάντως που μόνο τον Εσκομπάρ ανάφερες...
Γιατί ...κουράστηκες να πάς τόσο μακρυά;;; Με τόσους κοντινούς μας...
α-α-ε
Ν.