Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΜΙΑ ΠΙΤΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ


Το πρωί ο Μάκης ανακοίνωσε με το ημερήσιο διάγγελμά του στον Αυτιά, πως σήμερα θα τσικνίσει με την οικογένειά του και μερικούς φίλους. Αν μεν οι φίλοι είναι τα ζωάκια (κατσικάκια, γουρουνάκια κλπ) που σφάχτηκαν και έχουν μετατραπεί σε κοψίδια,τότε η ζημιά έχει γίνει και έχει καλώς. Αν όμως πρόκειται για διάφορους κουκοδήμους, νομίζω πως μέχρι το Πάσχα η Δικαιοσύνη θα έχει σοβαρό πρόβλημα, αφού ήδη όλοι οι ανακριτές, είναι απασχολημένοι με τους πρώην φίλους του Μάκη. Οι νυν αν μπορούν ας πάνε για καμιά πίτσα σήμερα μπας και αποσυμφορηθεί λίγο η επικαιρότητα.

3 σχόλια:

Meropi είπε...

Άλλε μου,
λες να έσκασε μύτη στο δείπνο με κρυφή κάμερα ο Μάκης;;

Ο άλλος είπε...

@ meropi θα σε μαλώσω. Ο Μάκης δεν χρησιμοποιεί ποτέ κρυφές κάμερες. Οι συνεργάτες του.
Με την ευκαιρία, διάβασα πως ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, κατήγγειλε πως δεν προλαβαίνει να βγει σε παράθυρο με τον Μάκη, και του έχουν γράψει σχόλιο υποτιμητικό στο troktiko.blogspot.
Είνια μια παρατήρηση που έχω κάνει καιρό. Το τρωκτικό, δεν τα ρίχνει σε Μάκη, Χατζηνικολάου, Τράγκα. Φρόντισε μάλιστα να δώσει την εντύπωση πως ο Τράγκας πήγε στη Γαλλία για να κάνει ρεπορτάζ για τους εξοπλισμούς, ενώ πήγε για να ρυθμίσει διάφορες άλλες "εκκρεμότητες". Το "ρεπορτάζ για τους εξοπλισμούς" προφανώς ήταν ένα μήνυμα στην κυβέρνηση

Ναπoλέων είπε...

Στην κοινωνία της «ελέυθερης» αγοράς τα πάντα έχουν ανταλλακτική αξία!
Βεβαίως και οι φίλοι!

Αυτό θα πει συνέπεια στις αρχές.

Ο Γκιούλογλου σέ μάρανε;