Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

ΣΤΗΝ PRESS-A


Απ ότι κατάλαβα από την συνέντευξή του στον ΑΝΤ, στον δημοσιογράφο κύριο Αντρέα Καψαμπέλη, (φερόμενος ως κύριος PRESS GR) δεν άρεσε καθόλου, που τον εμφανίζουν πως έκανε εκβιασμούς μέσω του blog, και συκοφαντούσε πολιτικούς και συναδέλφους του. Αν δεν κάνω λάθος αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα, όσων είχαν προσφύγει εναντίον του PRESS GR. Δεν τους άρεσε να λένε γι αυτούς, πράγματα που δεν ίσχυαν ή δεν μπορούσαν έντιμα να αντιμετωπίσουν.


Να αρχίσουμε τώρα κύριε Καψαμπέλη τα κουίζ , όπως αυτά που φιλοξενούσατε στο PRESS GR; Του επιπέδου: ποιανού γαμπρός είναι αυτός που χρησιμοποιούσε ιστοσελίδα για να κάνει παιχνίδι με πολιτικούς και να καταρακώνει ανθρώπους προστατευμένος πίσω από την ανωνυμία;


Η κουκούλα έχει αποδειχθεί ιστορικά πως είναι το ίδιο επικίνδυνη με την ανελευθερία. Πολλές φορές δε, φοριέται γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Για να χτυπηθεί η ελευθερία.

3 σχόλια:

vasikos metoxos είπε...

Τώρα που βγαίνουν όλα τα ψάρια στον αφρό, θα μάθουμε πολλά. Παλαιότερα εκβίαζαν με εφημερίδες και είχαν ένα κόστος έκδοσης, το μπλογκ βλέπεις είναι τζάμπα....Προτείνω να οργανώσει ο Μάκης διαγωνισμό του πολυτιμότερου ρουφιάνου.

Ο άλλος είπε...

Αν θυμάμαι καλά, ο Απόστολος Κακλαμάνης, είχε πει στη Βουλή πως πρέπει η εισαγγελεία να ασχοληθεί με τα λεγόμενα κουιζ των εφημερίδων. Μέσα από τα κουίζ, εκβίαζαν κόσμο. Δεν ασχολήθηκε κανένας. Ούτε βέβαια οι κατά καιρούς εκβιαζόμενοι. Γιατί και ο εκβιασμός έχει καταντήσει κομμάτι του πολιτικού μας συστήματος. Τα τελευταία χρόνια, όπως ακριβώς γράφεις Βασικέ Μέτοχε, ο εκβιασμός δεν χρειάζεται χαρτί. Πιστεύω πως τα φαινόμενα αυτά δεν πρέπει να καλύπτονται πίσω από την ανάγκη ελευθερίας στην μπλοκόσφαιρα.Και επειδή δεν πιστεύω στις αστυνομικές λύσεις, η λύση είναι το κράξιμο. Όπως θα κάναμε σε κάθε κουκουλοφόρο.

Ναπoλέων είπε...

Αγαπητέ "άλλε",
σπρωγμένος από ένα πρόσφατό σου σχόλιο στην "Παραφυάδα" για την ΠΓΔΜ, πέρασα από εδώ και μού γεννήθηκε η επιθυμία να διαβάσω όλα σου τα άρθρα (τα και "ποστ" λεγόμενα...) και να πω «τα δικά μου», αν μού προκύψει.

Απ΄την "κουκούλα" ξεκινώντας.
Υποθέτω ότι θα έχεις δεί την ταινία "Τα κεφάλια μέσα", ο αγγλικός τίτλος κάτι με "sucker" είχε να κάνει.
Δεν υπάρχει κατ' εμέ πιό συγκλονιστική σκηνή από την κατάδοση επαναστατών μεξικάνων από έναν κουκουλοφόρο, βασανισμένο, αρχηγό τους σε εναλλαγή με το αντίστοιχο συμβάν στην Ιρλανδία.
Αξίζει νομίζω κάποιος, ικανότερος εμού στο μπλόγκινγκ, να τήν βρεί και να τήν ...κολλήσει στο εν λόγω μπλογκ.